Bezorgen & Ophalen

Bezorgen & Ophalen

U kunt uw bestelling zelf komen halen & brengen of laten bezorgen & ophalen. U dient van tevoren de bestelling via onze website of telefonisch aan ons door te geven.

Halen & Brengen

Ons haal- en brengadres is De Geerenweg 16 in Baarn.
U kunt uw bestelling in overleg met onze klantenservice ophalen van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Een huurder dient zich te kunnen legitimeren middels een geldig legitimatiebewijs

Bezorgen & Ophalen

Het bezorgen & ophalen van de door u gehuurde goederen wordt door Bel Ons zelf gedaan. Dagelijks rijden wij met onze (vracht)auto’s naar en van onze klanten om te zorgen dat alles netjes en op tijd voor uw feest of evenement klaarstaat en ook weer tijdig wordt opgehaald.

Wij kunnen uw bestelling op ieder gewenst adres bezorgen en ophalen. Bij voorkeur bezorgen wij de materialen één dag voor het gebruik en halen wij het één dag na gebruik weer op.

Transportvoorwaarden

De verhuurartikelen worden op de begane grond bezorgd en opgehaald, direct achter de eerste drempel op een goed bereikbaar bezorg- en ophaaladres. Het bezorg- en ophaaladres alsmede de aanrijroute dienen voorzien te zijn van een verharde ondergrond (asfalt, bestrating of rijplaten).

Al onze verhuurartikelen worden zoveel mogelijk aangeleverd in kratten, kisten en rolcontainers. Bij het ophalen van de verhuurartikelen dient alles uiterlijk 8 uur s’ochtends (tenzij anders afgesproken) net zo klaar te staan zoals u uw bestelling van ons ontvangen heeft, op dezelfde locatie als waar de goederen zijn bezorgd.

Indien de goederen op de afgesproken tijd niet goed klaar staan voor transport en/of wij op een later moment de goederen dienen op te halen, worden hiervoor extra transportkosten in rekening gebracht.

Bezorg- en Ophaaltijden

De bestellingen worden indien mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur bezorgd en/of opgehaald.
Wanneer u van ons een offerte ontvangt proberen wij een zo nauwkeurig mogelijke tijdsindicatie af te geven binnen een bandbreedte van 2 uur. Deze indicatie is onder voorbehoud. Overschrijding van tijd geeft de wederpartij geen recht op schadevergoeding, opschorting, dan wel ontbinding van de overeenkomst.

Bezorgkosten

Voor het bezorgen & ophalen vragen wij een vergoeding, afhankelijk van de reisafstand van en naar Baarn, laad- en lostijden.
De bezorgkosten zijn een eenmalig bedrag voor het bezorgen & ophalen van uw bestelling. De bezorgkosten vindt u terug op de definitieve offerte/orderbevestiging. In Baarn bedraagt dit bedrag standaard €7,50 exclusief btw.